Over ons

Wilt u gaan verbouwen maar twijfelt u nog aan de uitkomst en wilt u eerst een impressie van de mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertalen uw plannen en ontwerpen naar een beeldend, digitaal verhaal. Op deze manier kunt u zien of de uitkomst is wat u voor ogen heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een rieten kap, een herindeling van uw tuin of het plaatsen van een uitbouw. Samen met u creëeren we een sprekend geheel.

jake_pf

Jake Smit

Ik heb een grote passie voor het ontwerpen en creëren van de mooiste buitenruimtes. Mijn grootste wens is, om mijn projecten gevierd te zien worden door families, vrienden en buren. Ik wil ruimtes creëren die mensen weer dichter bij elkaar brengen en het leven net dat beetje specialer maken.

Hayo IJpelaar

Al een aantal jaar heb ik ervaring in de grafische sector. Voorheen werkte ik veel in de muziekindustrie en maakte ik grafisch werk voor evenementen en festivals. Ik wilde mijn horizon verbreden en zo ben ik in het grafisch ontwerp voor de woningindustrie gerold. Jake en ik vullen elkaar goed aan; hij met zijn ervaring in Bouwkune en Architectuur en ik met mijn ervaring van de grafische sector.

Hebben wij uw interesse gewekt?

© 2021 Novum Visualisations          |          info@novumvisualisations.com