Onze visie

Wij streven er naar om de plannen en ontwerpen van onze klanten zo mooi en realistisch mogelijk te visualiseren. Samen met de klant werken we aan een sprekend geheel waarin een idee tot in de kleinste details wordt gevisualiseerd. Een realistische visualisatie zegt meer dan duizend woorden, een perfecte tool om de klant of andere partijen te overtuigen van een ontwerp. Met onze impressies creëeren we een compleet verhaal, een blik in de toekomst.

Wie zijn wij?

Jake Smith-Marshall

Ontwerper

Met een achtergrond in Bouwkunde en Architectuur met aansluitende studie ben ik al 8 jaar gepassioneerd bezig met design en visualisatie. Geen ontwerp is mij te gek of ingewikkeld. Naast Novum run ik met veel plezier en liefde een landschapsontwerp bureau waar wij de mooiste tuinen realiseren. Ik ben de juiste persoon om uw visie tot leven te laten komen.

Hayo IJpelaar

Ontwerper

Al 6 jaar ben ik werkzaam in de grafische sector. Met een zelfstandige onderneming in het grafisch ontwerp en een aansluitende studie is fotobewerking voor mij geen enkel probleem. Ik ga graag met u in zee om samen met u uw ideeën te visualiseren.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Novum Visualisations 2020     |     info@novumvisualisations.com