Artist impressions

Vandaag de dag is het mogelijk om met behulp van de nieuwste technologie en programma’s binnen korte tijd fotorealistische impressies te maken van een plan of ontwerp. Veel architecten, project ontwikkelaars, interieur designers en tuinarchitecten maken gebruik van deze diensten. De opdrachtgever kan doormiddel van het aanleveren van 3D modellen of 2D tekeningen van een plan of ontwerp bij ons hun visie fotorealistisch laten maken. Perfect om de klant of mogelijke investeerders warm te maken voor een briljant idee.

Levert u een kant en klaar 3D model aan met voldoende diepte en detail, dan bespaart dit vaak al een hoop kosten. Indien er een 2D plan wordt geleverd, zullen wij door een modellering proces gaan om het plan tot op de millimeter exact in een 3D model te zetten. Met de nieuwste programma’s kunnen wij het materiaal het licht en camera positie samenvoegen om zo een fotorealistisch impressie te realiseren van een ontwerp of plan.

Beeldbewerking

Vaak is het van belang om bestaande beelden te bewerken om zo bijvoorbeeld de verkoop van een woning te kunnen stimuleren. Naast makelaars is dit ook interessant voor particulieren. Als een particulier wilt gaan verbouwen is het wellicht handig om van vooraf te bekijken of een rieten kap, zonnepanelen of een gestucte muur wel staan bij het huis of de omgeving. Ook de tuin kan onder handen genomen worden. Een stuk gras of liever tegels? Wij regelen het voor u, digitaal.

Vogelvluchten

Een vogelvlucht is een beeldweergave van bovenaf. Hiermee wordt de ruimte van een ontwerp mooi in kaart gebracht, dit kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën en geeft een ruimtelijk beeld. Met behulp van 3D modellen of 2D tekeningen kunnen wij een vogelvlucht voor u realiseren.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Novum Visualisations 2020     |     info@novumvisualisations.com